Informatie voor vrijwilligers

Bemanning gevraagd!

De organisatie van het Zeeheldenfestival is voor 100% in handen van vrijwilligers. Allemaal mensen met een hart voor het Zeeheldenkwartier. Heb jij talenten die je graag in wil zetten voor het leukste feestje van Den Haag? Dat is fijn! Kijk hieronder welke bijdrage je als vrijwilliger bij het Zeeheldenfestival kan leveren.

Tijdens het festival hebben we vele handen nodig. Denk aan de volgende zaken:

  • Het opbouwen en afbreken van het festivalterrein
  • Zorgen voor een prettige sfeer onder de bezoekers: gastheer m/v
  • EHBO-ers
  • Helpen bij kinderactiviteiten zoals schminken
  • Bemensen van de bar- en eetkraam.

We zoeken specifiek enthousiastelingen voor onderstaande functies. Je vindt de uitgebreide omschrijving op de website van Den Haag Doet, waar je ook kan reageren:

En wat krijg je ervoor terug? We kunnen je geen onkostenvergoeding bieden, maar wel een hele hoop gezelligheid en leuke mensen om je heen. We zorgen ervoor dat je ingewerkt wordt en dat je tijdens het werk van drinken en eten wordt voorzien. Ook houden we in september voor alle vrijwilligers traditioneel een BBQ om terug te blikken en na te genieten. Zien we jou terug als bemanningslid? Meld je dan aan en geef aan voor welke festivalonderdelen jij je wilt inzetten.

Aanmelden als vrijwilliger

Het kan soms even duren voor je reactie krijgt op je aanmelding. We doen hard ons best om zo snel mogelijk contact met je op te nemen, maar ook wij zijn vrijwilligers, we hopen op je begrip.

privacybeleid vrijwilligers

Bekijk alle sponsors en partners