Naar programma

Terre des Hommes modeshow

van 16:00 tot 16:35   PP
Terug

Dat tweedehands kleding van mooie kwaliteit kan zijn en een tweede leven verdient, laat Terre des Hommes tijdens het Zeeheldenfestival zien. Met de kleren die de winkels van Terre des Hommes verkoopt, wordt een heuse modeshow gehouden. Vandaag worden al deze mooie outfits op de catwalk getoond. Morgen, op 1 juli, wordt de getoonde kleding te koop aangeboden. Samen met heel veel andere mooie spullen staat er een kraam van Terre des Hommes op de markt.   

Nieuwe winkel

Binnenkort is Den Haag, naast de Apeldoornselaan, nóg een Terre des Hommes winkel rijker: eind oktober opent, in het hart van het Zeeheldenkwartier, aan het Prins Hendrikplein de nieuwe winkel  haar deuren. En dat is op een bijzondere plek, de locatie is in het pand waar al decennialang gewerkt wordt aan een wereld zonder kinderuitbuiting, namelijk het hoofdkantoor van Terre des Hommes. 

 

Goed doel

In de jaren zeventig opende in Pijnacker de eerste Terre des Hommes winkel. Op dit moment zijn er meer dan 40 winkels. Dankzij de tijd en aandacht die alle vrijwilligers geven én de spullen die buurtbewoners en ondernemers doneren, zorgen we met elkaar voor een grote bijdrage aan het werk van Terre des Hommes. De opbrengst van de winkels gaat naar het werk van Terre des Hommes. De winkels van Terre des Hommes bieden niet alleen een fijne plek voor klanten en vrijwilligers, het is ook dé manier om een echte bijdrage te leveren aan de missie van Terre des Hommes: strijden voor een wereld zonder kinderuitbuiting. Vanuit de gedachte dat er maar één wereld is, ondersteunt Terre des Hommes kinderen en families en probeert hierin zo veel mogelijk samen te werken met overheden en bedrijven wereldwijd. 

Terug
Bekijk alle sponsors en partners