Naar programma

Jack Faded (host), L. A. Santana (live), Benito (live), Lange Poes (live) Adnan PSD (DJ)

van 20:20 tot 21:15   PP
Terug

Tijd voor een urban hiphopfeestje. Jack Faded alias Prins van de Grote Markt en oprichter van het hiphop platform Vijfvier is de host deze avond. Als live-act stond hij onder andere op Parkpop, Bevrijdingsfestival, The Life I Live Festival.

Wie neemt brengt hij mee? In ieder geval Adnan PSD. Als resident DJ van Vijfvier weet Adnan het publiek altijd op unieke manier te verrassen. Van hiphop party tot studentenkroeg. Zijn voorliefde voor Hiphop, techno en elektronische muziek is vaak terug te horen in zijn mixes en geeft een fijne twist.

Benito is het alter ego van rapper en zanger Julien Gouweleeuw. Zijn debuut: een alternatieve hip-hop-EP, getiteld De J. Benito show, leidde tot een serie optredens en sindsdien stond J Benito op bijna elk denkbaar podium. Benito (de J is onderweg ergens achtergelaten) is inmiddels een bekend figuur in de Haagse hiphop-scene en is volop bezig zijn sound te ontwikkelen. Benito stond afgelopen periode op zowel The Life I Live, als op het Bevrijdingsfestival op het Malieveld. En nu dus op ons Zeeheldenfestival.

L.A. Santana begon met muziek maken begin 2018. Haar eerste optreden was op het Haagse podium van Guap070 en sindsdien heeft ze Den Haag én België veroverd met haar sound!

En wie is toch Lange Poes? Een supermarktbezoek om oven-baked chips te halen, bracht hem een toekomstvisioen. Vakkenvuller zijn is leuk, dacht Lange Poes, maar niet waar mijn passie ligt. Dan maar artiest worden.

Terug
Bekijk alle sponsors en partners