Naar programma

Bevaar de zeven zeeën op zoek naar actie en schatten!

van 12:00 tot 17:00  
Terug

Op de buitenring van het Prins Hendrikplein vind je een leuk aanbod van sport, spel en cultuur op zaterdag 6 juli. Voor jong en oud zijn er kraampjes, maar ook plekken waar kinderen zich kunnen uitleven met klimmen en klauteren. Er zijn bijvoorbeeld spelen waar je je behendigheid kunt tonen, maar ook onder begeleiding je vaardigheden als Zeeheld kunt laten zien. Tenslotte kan je speuren naar de tien verschillen op het spandoek van Panorama Mesdag. De klimwand is ook weer terug van weggeweest, zodat je kunt bewijzen dat je over de benodigde durf beschikt om de hoogte te trotseren. Als je alle ‘proeven’ hebt afgerond, zorgen wij natuurlijk voor een beloning!

Dit alles wordt afgewisseld met kraampjes met leuke cultuur en bezienswaardigheden uit de wijk. Hier kan je scharrelen naar schatten bij onze lokale dealers.

Op één van de terrassen rond het plein kan je even uitrusten met een drankje. Een goede reden dus, voor jong én oud, om op zaterdag 6 juli al om twaalf uur naar het festival te komen. De vroege vogels kunnen uiteraard eerder komen voor het ontbijt.

We willen je vragen om je auto op zaterdag niet rond het Prins Hendrikplein te parkeren. Dit zal ook met borden in de week van het festival worden aangegeven.

Wij kijken uit naar alle jonge en oude Zeehelden! Lijkt het je leuk om op zaterdag te helpen met deze (kinder)activiteiten rond het plein? Je bent van harte welkom! Meld je aan als vrijwilliger op de site van het Zeeheldenfestival.

Terug
Bekijk alle sponsors en partners