Wat is anders dit jaar?

Ook het Zeeheldenfestival ontkomt er niet aan om af en toe iets te veranderen. Anders dan voorgaande jaren duurt het festival tot en met zaterdagavond. Op zondagochtend 7 juli starten onze vrijwilligers met het opruimen en afbouwen van het Prins Hendrikplein. Zodat op maandag alles weer opgeruimd en schoon erbij ligt. Vind je het leuk om in goed gezelschap, terwijl je wordt verwend met een lekkere lunch, mee te helpen met op- en afbouwen? Laat het ons weten! En vraag je je af waar het zondagochtendontbijt gebleven is? Dat ontbijt is verplaatst naar de zaterdagochtend!

De Spullenkraam slaat een jaartje over: we gaan voor de verkoop van tweedehands spullen een andere opzet bedenken. Mocht je het leuk vinden om hierover mee te denken, stuur ons dan een mailtje!

Bekijk alle sponsors en partners