Lekker eten en borrelen

Behalve de heerlijke pannenkoeken van onze eetkraam De Vette Regah en fruitige drankjes van onze Limo-zine, is er nog veel meer lekkers te vinden op het Zeeheldenfestival! Het water loopt je uit de mond:

Het heerlijke bier komt van onze Haagse vrienden Bierbrouwer Eiber en Maris Lager;
Surinaamse lekkernijen vind je bij Warung Kromo;
Verse, verrassende, gezonde en lekkere maaltijden worden gemaakt door Menu Thuis;
Kibbelingen en haring vind je bij Coast Fish;
Heerlijke Italiaanse hapjes vind je bij Mozza & Mezze.

Goed om te weten: de opbrengsten van eetkraam De Vette Regah, de bar en de Limo-zine zijn voor het Zeeheldenfestival. Haal je hier je hapje en drankje, dan draag je bij aan de volgende editie van het Zeeheldenfestival 😉

Eet smakelijk alvast!

Bekijk alle sponsors en partners