Bouwen en stouwen

Het Zeeheldenfestival draait op vrijwilligers, ook voor het op- en afbouwen. Dat is superleuk en gezellig werk, maar je krijgt er wel trek van. Gelukkig zijn er restaurants en winkels in de buurt die onze stoere klussers voorzien van de broodnodige energie:

Maandag 1 juli worden we verwend door Mikros, Albert Heijn XL, De Vette Regah, Warung Kromo en Restaurant Amici.
Dinsdag 2 juli draait onze motor op Karsten & Kuiper, My Cookery, Menu-Thuis, Bij Moedi en Piet Artisans of Flavour.

Alles gaat weer naar de berging op zondag 7 juli en krijgen we energie van Dignita en Mozza et Mezze.

Namens de vrijwilligers: Hartelijk dank, lieve sponsors!

Ben je handig, kan je niet stil zitten of ben je heel sterk? Help ons opbouwen! Meld je aan via de website. Heb je een restaurant of winkel in de buurt en wil je onze vrijwilligers volgend jaar verwennen? Meld je dan aan als sponsor!

Bekijk alle sponsors en partners