Doe je mee?

Het Zeeheldenfestival is mogelijk door de vrijwillige inzet van meer dan 250 mensen. Sommigen doen allerlei werkzaamheden tijdens het festival, anderen zijn het hele jaar door bezig met de voorbereiding. De leeftijd en achtergrond van iedereen verschilt, maar een paar dagen per jaar smelt dit allemaal samen op het Prins Hendrikplein. Ook dat maakt het Zeeheldenfestival zo mooi.

Wil jij je nog snel aanmelden? Om bijvoorbeeld te helpen als gastheer of -vrouw, bij de EHBO, bij kinderactiviteiten zoals schminken of bemensen van de bar- en eetkraam? We zoeken verder naar nieuwe leden (1-2) met een technische achtergrond in elektra of ervaring met festivalopbouw en een mede-coördinator team Vrijwilligersbeheer.

En wat krijg je ervoor terug? We kunnen je geen onkostenvergoeding bieden, maar wel een hele hoop gezelligheid en leuke mensen om je heen. We zorgen ervoor dat je ingewerkt wordt en dat je tijdens het werk van drinken en eten wordt voorzien. Ook houden we in september voor alle vrijwilligers traditioneel een BBQ om terug te blikken en na te genieten. Zien we jou terug als bemanningslid? Meld je dan aan en geef aan voor welke festivalonderdelen jij je wilt inzetten.

Bekijk alle sponsors en partners