Nieuwe sponsor De Wijnkooper aan boord!

Om het Zeeheldenfestival te kunnen organiseren, zijn we afhankelijk van de vele sponsors en donateurs. Daarom zijn we blij met onze nieuwste sponsor De Wijnkooper. Wat fijn dat jullie aan boord gekomen zijn!

Eigenaar Marc: “De Wijnkooper is al sinds 1897 de speciaalzaak in het Zeeheldenkwartier voor kwaliteitswijnen, bubbels en andere dranken zoals bier, aperitieven, likeur en whisky. Niet zo vreemd dus dat we dit jaar leverancier zijn van het altijd bruisende Zeeheldenfestival in juli! We hebben speciaal voor het festival een mooie selectie gemaakt uit ons assortiment. En heeft u iets lekkers geproefd? Kom eens langs in onze mooie winkel aan de Prins Hendrikstraat 43A. Proost!”

Wil jij ook met je bedrijf, winkel of organisatie het Zeeheldenfestival sponsoren? Kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Bekijk alle sponsors en partners