Help het Zeeheldenfestival: word sponsor of donateur!

De 41e editie van het Zeeheldenfestival ligt alweer even achter ons. Het was mede dankzij onze sponsors en donateurs weer een bijzonder geslaagde editie, met mooie optredens en veel gezelligheid. Ook dit jaar hopen we met financiële steun, of met bijdragen in natura, van het Zeeheldenfestival weer een geweldig buurtfeest te maken. Want dit unieke gratis toegankelijke festival kan niet zonder vele lieve sponsors en donateurs die het festival een warm hart toedragen.

We werken er met ruim 200 vrijwilligers hard aan om van 3 tot en met 6 juli het Prins Hendrikplein weer om te toveren tot een heerlijke festivallocatie. Met steeds meer stijgende prijzen is het ook dit jaar een uitdaging om iets moois neer te zetten, maar we proberen flexibel te zijn. Om papier(kosten) te besparen, maken we sinds een paar jaar geen programmaboekje meer. Ook proberen we minder flyers te laten drukken. Op de website is te zijner tijd het programma – met uitgebreide toelichting op de bands en acts – te bekijken. Tijdens het festival hangt er een groot spandoek met het programma.

Wil jij het Zeeheldenfestival steunen, kijk dan wat de mogelijkheden zijn:

We komen ook graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Dus: als jij ook talentvolle bands een podium gunt, kinderen wilt laten genieten van straattheater en activiteiten, of gezellig een drankje wilt drinken met je buurtgenoten en vrienden, maak dan de Zeeheld in jezelf wakker en doneer of sponsor. We maken er samen met jullie weer een gedenkwaardig feestje van. Wij kunnen niet wachten!

Sponsor Team Zeeheldenfestival 2024
Lucie, Michel, Miranda, Jenny en Fiona (niet op de foto)

Bekijk alle sponsors en partners