Bijdrage VSBfonds van 5000 euro

Het Zeeheldenfestival ontvangt van het VSBfonds een bijdrage van 5000 euro! Wij zijn enorm blij met deze sponsor, die ons vorig jaar ook al steunde.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Ook doneren?

Wil jij ook doneren? Elke euro telt voor het gratis toegankelijke Zeeheldenfestival:

  • Op de donatiepagina kan je eenvoudig doneren!
  • Als bedrijf of organisatie kan je ook kijken op onze sponsorpagina om te zien wat de mogelijkheden zijn.
Bekijk alle sponsors en partners