Toegankelijke trams voor iedereen

Denk je aan het Prins Hendrikplein, dan denk je aan de trams die er omheen rijden! Vanaf 8 juli is het zover: dan rijdt tram 17 (voorheen tram 16) de oude vertrouwde route. Vanaf het nieuwe eindpunt Statenlaan rijdt tram 17 weer via de Zoutmanstraat en de Torenstraat richting de stations Den Haag Centraal en Hollands Spoor naar Wateringen. Op lijn 17 rijden de lagevloertrams van HTM. Deze trams zijn toegankelijk voor iedereen. Dankzij de aangepaste halten en de ruime trams met een lage instap kunnen de inwoners van het Zeeheldenkwartier, die gebruik maken van een rolstoel of rollator, nu gemakkelijk met de tram reizen. Datzelfde geldt voor mensen met kinderwagen of grote koffers.

Kijk voor de dienstregeling van tram 16 op htm.nl.

Bekijk alle sponsors en partners