Terre des Hommes Modeshow tijdens Zeeheldenfestival

Dat tweedehands kleding van mooie kwaliteit kan zijn en een tweede leven verdient, laat Terre des Hommes tijdens het Zeeheldenfestival zien. Met de kleren die de winkels van Terre des Hommes verkoopt, wordt een heuse modeshow gehouden. Op vrijdag 30 juni om 16.00 uur worden al deze mooie outfits op de catwalk getoond.

De volgende dag, op 1 juli, wordt de getoonde kleding te koop aangeboden. Samen met heel veel andere mooie spullen staat er een kraam van Terre des Hommes op de markt rondom het Prins Hendrikplein. De nieuwe winkel van Terre des Hommes aan het Prins Hendrikplein kan je vanaf eind oktober bezoeken. En dat is op een bijzondere plek, de locatie is in het pand waar al decennialang gewerkt wordt aan een wereld zonder kinderuitbuiting, namelijk het hoofdkantoor van Terre des Hommes.

Bekijk alle sponsors en partners