In het zonnetje: sponsor café De Oude Mol

Onze sponsors en donateurs zorgen er elk jaar weer voor dat we een fantastisch festival kunnen neerzetten. Sommige sponsors steunen het Zeeheldenfestival al sinds jaar en dag. Judith van café De Oude Mol is zo’n trouwe sponsor. Zij vertelt waarom zij het zo belangrijk vindt om het festival te steunen.

“Elk jaar bezoek ik het Zeeheldenfestival. Vorig jaar stond ik er met mijn collega’s in de stromende regen, het was zó gezellig, het was hilarisch! Het Zeeheldenfestival hoort bij de zomer. Het is een leuk kleinschalig festival, het is nodig dat we dit soort festivals blijven steunen. Dat verbindt de mensen en de buurt. Grappig is dat je door de jaren heen dezelfde mensen blijft tegenkomen. En het mooie van dit festival is dat het wordt gedragen door vrijwilligers.

Het kleinschalige van het Zeeheldenfestival past bij mij. Net zoals mijn café De Oude Mol. Iedereen kent hier elkaar. Al 29 jaar zorgen we – mijn team en ik – ervoor dat we een knusse sfeer creëren. Mensen kunnen 7 dagen per week bij ons terecht en van woensdag t/m zaterdag kunnen ze ook nog een hapje bij ons komen eten. Je voelt de geschiedenis in het café, het bestaat al sinds 1868! De muren hier hebben veel gezien en gehoord.

Ik kijk naar het festival uit, en hoop daar weer veel bekenden te ontmoeten!”

Wil jij, net als Judith, het Zeeheldenfestival ondersteunen? Wordt dan ook sponsor of donateur!

Bekijk alle sponsors en partners