Eerste namen!

Om de boel alvast lekker op te warmen maken we de namen van maar liefst zes bands bekend die de 41e editie van het Zeeheldenfestival zullen spelen:

Pyrates!
Echte piraten op het plein; Pyrates is een shanty folk rock band die je op een muzikale excursie over de wereldzeeën meenemen.  Hierbij duiken ze in een schatkist van zeemansliederen, folk klassiekers en andere bijna vergeten deuntjes. Mis het niet; op woensdag 21.45

Trio Flamenco
Niets warmt zo lekker op als Spaanse Flamenco. Dit trio, met zang en dans, laat sowieso de zon doorbreken. Donderdag 17.00

Lifeless Past
Dit Haagse duo maakt muziek met invloeden uit de vroege new wave en death rock movement. In 2020 hebben ze een album uitgebracht op het Poolse label Batcave productions. Vrijdagavond 18.30

Liquid Sun Orchestra
Ze putten uit verschillende muzikale bronnen. Tussen het weefsel van jazz, funk, soul, dub en reggae is de Nigeriaanse grootmeester Fela Kuti de rode draad. Met hypnotiserende ritmes, vurig kopergeluid en krachtige vocals spelen deze boodschappers van de zon. Zaterdag 14.40

Stips & Goulding
Robert Jan Stips (Nits/Supersister) is samen met Jane Goulding bezig met nieuw project: StipsGoulding. Bij ons krijg je de primeur! Vrijdag 19.30

Lakshmi
Lakshmi’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt de artiest, songwriter en theatermaker het Pop Noir. Vrijdag 21.45

Bekijk alle sponsors en partners