Steun het Zeeheldenfestival!

Het unieke gratis toegankelijke Zeeheldenfestival kan niet zonder de vele lieve donateurs, sponsors en buurtgenoten die het Zeeheldenfestival een warm hart toedragen. Dus gun jij ook talentvolle bands een podium, wil je genieten van straattheater, uit je dak gaan of gewoon gezellig een drankje drinken met je buurtgenoten of vrienden? Maak dan de Zeeheld in jezelf wakker en doneer je gouden dukaten aan het festival! Daarmee kunnen we een mooi programma samenstellen en het toegankelijk en betaalbaar houden voor iedereen.

Samen met jullie maken we er weer een gedenkwaardig feestje van. Kijk welke mogelijkheden er zijn om te donderen of sponsor te worden! En het mooie is: al vanaf 25 euro mag jij een item uit onze retro-collectie kiezen!

Bekijk alle sponsors en partners