Een eigen onafhankelijke stichting voor ons festival

Zoals jullie misschien al weten zijn we achter de schermen bezig geweest met de oprichting van een eigen onafhankelijke stichting voor ons festival. Nu is het dan zover: na 40 jaar jaar onderdeel uitgemaakt te hebben van bewonersorganisatie de Groene Eland is sinds 14 december j.l. Stichting Zeeheldenfestival een feit! Belangrijkste aanleiding voor een eigen stichting zijn: grotere (financiële) onafhankelijkheid, meer duidelijkheid naar partners, ondernemers en fondsen. Wat natuurlijk niet verandert is de goede samenwerking met de Groene Eland en onze doelstelling “door en voor de wijk!”
Op naar de 40ste editie van het Zeeheldenfestival gepland op 29 juni t/m 3 juli 2022
Het (tijdelijk) bestuur bestaat uit: Michel Kester, Jan Peter Hopmans en Perry Lehmann.

Plaats een reactie

Bekijk alle sponsors en partners