zondag

 

ZONDAG 14 JULI

Presentatie: Arlette Hovinga

Ontbijtje (4 euro) | 10.00 – 12.00
Plein

Waar Irn Bru de schotse hangover-cure is, is dit voor de Zeehelden het zondagochtendontbijt. Héérlijke broodjes, beleg, jus, koffie, theetjes en andere lekkernijen staan klaar om de kater van de afgelopen dagen te laten verdwijnen. Onder het genot van een fijn muziekje verdwijnt die kater als sneeuw voor de zon.

Billie’s Wild Bounce | 11.00 – 11.50
Jazz/Swing | Piratenpodium

Billie's Wild Bounce

Hun gedeelde liefde voor de zang en swing van de populaire jazzmuziek uit de jaren veertig en vijftig bracht ze bij elkaar: Billie’s Wild Bounce. Zij brengen een mix van mooie ballads, gezongen duetten en instrumentale swingnummers. Denk aan Billie Holiday, Ella Fitzgerald en Nat King Cole.

Nostalgique | 12.05 – 13.00
‘20’s Swing | Piratenpodium

Nostalgique

Met Nostalgique waant u zich in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. ‘Vintage Songstress’ Valentina Rose neemt u met haar gitarist, saxofonist en violist mee naar het oude Parijs. Zij zorgen samen voor nostalgische klanken en een swingend repertoire. Ouwelullenmuziek dus, in de goede zin des woords. Over ouwe lullen gesproken, volgend jaar bestaat het Zeeheldenfestival veertig jaar! Kom je dat met ons vieren? Graag tot dan! Doei!