Programma Zondag

Zondag 8 juli

Presentatie: Vincent Mens

Brunch op zondag

Brunch 2.0!
Plein 10.30 – 13.00
We hebben het traditionele zondagochtendontbijt aangepast! Onder het genot van heerlijke muziek kun je nu genieten van een zalige brunch. Kom lekker uitkateren, je koffie-infuus aanleggen en je getergde oren rust geven op het plein. Gezelligheid gegarandeerd! Brunch kost je slechts 5 euro, daar kun je het niet voor laten.

Maaike Peterse & Marjatta Fehres

Klassiek (cello en harp)
Plein 10.45 – 11.15
Maaike Peterse & Marjatta Fehres Maaike Peterse (bekend van onder andere Kingfisher Sky en Kovacs) en Marjatta Fehres spelen een aantal mooie muziekstukken voor harp en cello, waaronder een aantal duetten van Saint Saëns en Pärt. Een speciaal samengesteld optreden voor het Zeeheldenfestival en de perfecte manier om op zondagochtend even rustig bij te komen!

Salonorkest MasQué

Salonmuziek uit de jaren ‘20 en ‘30
Plein 11.20 – 12.05
Salonorkest MasQuéSalonorkest MasQué is een meesterlijk strijkorkest dat zijn oorsprong vindt in de orkesten van Joop van den Ende. Vrolijke, licht klassieke muziek en salonmuziek uit de jaren ’20 en ’30, van walsen en foxtrot tot one step en tango. Daarmee sluiten we het Zeeheldenfestival 2018 stijlvol af.

Tess et les Moutons

Franse chansons
Piratenpodium 12.15 – 13.00
Tess et les MoutonsGeïnspireerd door de eerste vakantieliefdes aan de Côte d’Azur, door het oorverdovende geraas en gedonder van de Parijse metro, door de geur van crêpes Nutella, door de grote chanson artiesten van de afgelopen acht decennia, halen Tess en haar Moutons op bezielde wijze een klein stukje ‘Vie Parisienne’ naar Nederland.