Programma Zondag

ZONDAG 2 JULI

Presentatie: Ernst Detering

Ontbijt

Bijkombijeenkomst
Plein 10.00 – 12.00

Voor een klein bedragje een eitje, broodje, bakkie koffie of thee, gezellig ontbijten op het plein onder het genot van klassieke klanken. Lekker hoor.

Babylon Quartet

Strijkkwartet
Kleine Podium 11.00 – 12.00

Babylon QuartetDit jonge ensemble is continu op zoek naar nieuwe wegen om het concept van het strijkkwartet te vernieuwen en uit te breiden, onder andere door middel van het gebruik van verschillende media en de samenwerking met andere (kunst)disciplines. In 2015 werd het kwartet het eerste ensemble dat toegelaten werd in de gloednieuwe Chamber Music Master program aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Facebook

ADEM Trio

Houtblazerstrio
Kleine Podium 12.00 – 13.00

Adem TrioHet ADEM Trio maakt deel uit van het artistieke project ADEM Ensemble, een groep van jong en getalenteerde internationale muzikanten gevestigd in Den Haag. De groep richt zich voornamelijk op 20e-eeuwse repertoire voor houtblazers, maar werkt ook met arrangementen en transcripties van klassiek repertoire, wordt gepresenteerd in een nieuw en fris perspectief. Geniet van een kopje koffie en een ontbijtje en kom even op ADEM komen.